Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Diploma uitreiking GLRXTRA

Een jaar vliegt voorbij! Op 30 juni was het zover: de diploma uitreiking van GLRXTRA 2022-2023. Bijna iedereen staat inmiddels zelf inschreven bij de Kamer van Koophandel en gaat door met het bedrijf. Gefeliciteerd allemaal!

Diploma uitreiking 2023

Op vrijdag 30 juni was het zover: de diploma uitreiking! Er waren die week 47 diploma uitreikingen en GLRXTRA was de allerlaatste.
De tijd voor deze groep op het GLR is ten einde….
In negen maanden tijd zijn er mooie stappen gemaakt en hebben deze mensen zich ontwikkeld van student naar startend ondernemer. De meesten zijn inmiddels ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en gaan verder met hun bedrijf, waarvan een aantal in combinatie met een parttime baan.
We wensen jullie veel succes als zzp’er en houden zeker contact.