Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Testimonials

Wil je weten hoe de startups van voorgaande jaren GLRXTRA hebben ervaren? Lees dan de testimonials van Fianna, Amber, Mike en Iris.

GLRXTRA bestaat sinds schooljaar 2018-2019. Ieder jaar start er een nieuwe groep en met veel van de oud GLRXTRA-startups is nog contact. Wil je weten hoe zij GLRXTRA ervaren hebben? Amber, Mike, Fianna en Iris vertellen je erover.

Amber Pfister | GLRXTRA 2019-2020

Mijn naam is Amber Pfister en in het jaar 2020 ben ik afgestudeerd bij GLRXTRA. Het was een unieke ervaring en grensverleggend. Dit leuke en enorm leerzame jaar heeft me minder onzeker gemaakt om de stap te maken naar het freelancen. Ik heb veel dingen gedaan waarvan ik niet had verwacht dat ik dat zou durven, vooral op het gebied van netwerken. Nu doe ik dit dagelijks en zonder probleem. Ik ben momenteel fulltime freelancer en heb dit mede te danken aan GLRXTRA. 
 
– Amber Pfister van Marketingbureau Element en Ontwerpstudio Element 
https://www.marketingbureau-element.nl/ 
https://www.ontwerpstudioelement.nl/ 

Mike Hoyer | GLRXTRA 2020-2021

Bij de opleiding GLRXTRA kreeg ik de vrijheid om ondernemerschap te ontdekken. De studie is uitdagend omdat je met niets begint en naar een draaiende onderneming toe gaat werken. Ik werd goed begeleid. Wat ik zo tof vond is dat ik de mogelijkheid kreeg om te werken aan veel video opdrachten. Zo heb ik ook voor GLRXTRA een toffe videoproductie mogen uitvoeren! 
 
Zonder de opleiding had ik het lastig gevonden om veel tijd te investeren in mijn bedrijf, vooral om naamsbekendheid te creëren. Ik heb de keuze gemaakt om als freelancer door te gaan. Ik zou zo het leerjaar zo weer overdoen. 
 
– Mike Hoyer van MADE THIS FILM 
https://madethisfilm.nl/ 

Fianna Zetteler | GLRXTRA 2020-2021

Mijn tijd bij GLRXTRA is een ontzettend leuke en leerzame ervaring geweest. 
Het was zo fijn om samen met gelijkgestemden ons een jaar lang te concentreren op het oprichten van een bedrijf in de creatieve sector.  
Na GLRXTRA weet ik dat ik altijd geld kan verdienen met mijn eenmanszaak, als ik dat wil en maak me geen zorgen meer over de randzaken zoals administratie, want dat doe ik nu met veel meer zelfvertrouwen. Ook heb ik waardevolle vriendschappen gevormd en een netwerk opgebouwd waar ik erg blij mee ben! 
 
– Fianna Zetteler van Aanzet Creatives 
https://www.aanzetcreatives.nl/ 

Iris Poldervaart | GLRXTRA 2019-2020

Mijn naam is Iris Poldervaart en ik heb alweer bijna 2 jaar mijn eigen onderneming!  
Ik wilde heel erg graag verder in het vak waar ik voor gestudeerd had, namelijk Audio Visuele Productie. Ondernemen zit niet echt bij ons in de familie en zag mijzelf het eerst ook echt niet doen. Totdat Grafisch Lyceum Rotterdam met de optie GLRXTRA kwam. GLRXTRA heeft me meer zekerheid gegeven en laten zien dat ik de dingen kan waarvan ik dacht dat ik ze niet kon doen! Ik ben er een stukje sneller volwassen door geworden.  
 
Het is niet altijd makkelijk om ondernemer te zijn en de kracht is wel om gemotiveerd te blijven, maar ik doe het nog steeds met liefde en heb er zeker geen spijt van gehad dat ik deze uitdaging ben aangegaan! 
 
– Iris Poldervaart van Helastiek 
https://helastiek.nl/