Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Netwerkevent met Startup Academy

Ondernemen is niet mogelijk zonder een goed netwerk. Op donderdag 16 maart stond een netwerkevent op het programma waarin de startups van GLRXTRA konden kennismaken met de studentondernemers van 'Startup Academy', een programma van Hogeschool Rotterdam.

Netwerkevent met Startup Academy

Ondernemen is niet mogelijk zonder een goed netwerk. Daarom stond op donderdag 16 maart een netwerkevent op het programma, waarbij de startups van GLRXTRA de studentondernemers van Startup Academy (een programma van Hogeschool Rotterdam) konden ontmoeten.
De ochtend startte met een korte rondleiding door het gebouw, waarna de startups met elkaar kennis konden maken tijdens speeddate sessies. Het doel was te ontdekken wat de ondernemers voor elkaar kunnen betekenen.

De eerste contacten zijn gelegd en een aantal partijen zullen binnenkort weer met elkaar contact hebben: bijvoorbeeld Chenoa Koolmees van Ceemlook, die één van de startups van Startup Academy advies gaat geven over social media en Jasper van den Berg van Peak Design die in gesprek gaat met ‘Tide’ over productfotografie. Het was een succesvol netwerkevent dat wat betreft GLRXTRA en Startup Academy zeker een vervolg gaat krijgen.

Bureau Communicatie heeft mooie foto’s gemaakt. Deze zullen hier nog worden geplaatst.