Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Het GLR opent de deuren: 4.500 bezoekers op open dag

Op zaterdag 28 januari opende het Grafisch Lyceum Rotterdam de deuren tijdens de laatste open dag van dit schooljaar. De startups van GLRXTRA waren ook aanwezig om hun bedrijf te laten zien en hun netwerk te vergroten. Er kwamen weer flink wat bezoekers: 4.500!

Het GLR opent de deuren: 4.500 bezoekers op open dag

Op zaterdag 28 januari opende het Grafisch Lyceum Rotterdam de deuren tijdens de laatste open dag van dit schooljaar. De startups van GLRXTRA waren ook aanwezig om hun bedrijf te laten zien en hun netwerk te vergroten. Er kwamen weer flink wat bezoekers: 4.500!

De open dag is natuurlijk vooral bedoeld voor jongeren die op zoek zijn naar een nieuwe opleiding. Voor hen ligt GLRXTRA nog (te) ver in de toekomst. Interesse voor GLRXTRA is er vooral bij de ouders, die wat verder vooruit kijken. Daarnaast is het voor hen interessant om startende ondernemers te leren kennen, die ingeschakeld kunnen worden voor creatieve diensten. Zo was er bijvoorbeeld een bezoeker die tekst en illustraties wilden laten opmaken in een mooi vormgeven boek. Deze bezoeker gaat samenwerken met Alyssa Rigters van Branded.