Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Waardevolle tips van ondernemers

Ieder jaar organiseren we een bijeenkomst waar de GLRXTRA-startups in gesprek kunnen gaan over hun bedrijfsplannen met ervaren ondernemers. Er zijn waardevolle gesprekken gevoerd en leuke nieuwe contacten gelegd. De ondernemers gaven tips variërend van hoe zij zelf aan hun klanten komen tot manieren om je werk onder de aandacht te brengen.

Waardevolle tips van ondernemers

Ieder jaar organiseren we een bijeenkomst waar de GLRXTRA-startups in gesprek kunnen gaan over hun bedrijfsplannen met ervaren ondernemers. Dit jaar was dat online, zodat het wat makkelijker in de agenda’s van iedereen past.

Collega Henri Timmerman had een mooie online omgeving gemaakt, waarin iedere gast een kantoortje had, met eigen logo aan de muur. Door op het stoeltje te klikken ontstaat er een videoverbinding tussen de mensen die met elkaar aan tafel zitten. Veel leuker dan Teams 😉

Er zijn waardevolle gesprekken gevoerd en leuke nieuwe contacten gelegd. De ondernemers gaven tips variërend van hoe zij zelf aan hun klanten komen tot manieren om je werk onder de aandacht te brengen.
Dank aan iedereen die heeft geholpen!!