Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

GLRXTRA op de HBO-Markt

Op maandag 28 november waren de HBO's die het meest gekozen worden door de GLR-studenten aanwezig op de HBO-markt. Enorm handig, daarom is deze markt altijd druk bezocht! GLRXTRA was er ook, speciaal voor iedereen die wil gaan ondernemen en op zoek is naar een vervolgstap na het GLR. Chenoa Koolmees, Elissa Prins en Sammy-Jo van den Berg hielpen mee door over hun eigen ervaringen bij GLRXTRA te vertellen.

HBO-Markt

Vorig jaar was de HBO-markt nog online, maar dit jaar kon het weer georganiseerd worden in de event space op onze eigen school. Op maandag 28 november waren de HBO’s die het meest gekozen worden door de GLR-studenten aanwezig op de markt. Enorm handig, daarom is deze markt altijd druk bezocht!

GLRXTRA was er ook, speciaal voor iedereen die wil gaan ondernemen en op zoek is naar een vervolgstap na het GLR. Chenoa Koolmees, Elissa Prins en Sammy-Jo van den Berg hielpen mee door over hun eigen ervaringen bij GLRXTRA te vertellen. Had je ook graag willen komen, maar kon je er niet bij zijn? Zet dan de open dag in je agenda: zaterdag 28 januari 2023 van 10:00 – 15: 00 uur.

De startups van GLRXTRA en het docententeam, kijken ernaar uit je daar te ontmoeten.