Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

3.800 bezoekers op de open dag!

Op zaterdag 5 november stonden Remco en Katy op de open dag, om geïnteresseerden te vertellen over deze éénjarig kopopleiding. Op zaterdag 5 november stonden Remco en Katy met een stand op de open dag, om geïnteresseerden te vertellen over GLRXTRA. Op de open dag komen er vooral bezoekers die op zoek zijn na een geschikte vervolgopleiding, na het voortgezet onderwijs. Toch was het gezellig druk bij onze stand!

3.800 bezoekers op de open dag!

Op zaterdag 5 november stonden Remco en Katy met een stand op de open dag, om geïnteresseerden te vertellen over GLRXTRA. Op de open dag komen er vooral bezoekers die op zoek zijn na een geschikte vervolgopleiding, na het voortgezet onderwijs. Daar hoort nog geen oriëntatie op een vierde schooljaar op het MBO bij 🙂 Toch was het ook bij onze stand gezellig druk! Er kwamen speciaal wat derdejaars studenten naar het Grafisch Lyceum Rotterdam, om informatie te vragen over GLRXTRA. Ook kwamen er nog wat oud GLRXTRA studenten langs: altijd leuk om elkaar weer even te zien!

Voor wie niet in de gelegenheid was om naar de open dag te komen:
de volgende open dag is op zaterdag 28 januari 2023 van 10:00 – 15:00 uur. Onze huidige startups zijn er dan ook, want die hebben inmiddels een concreet beeld van hun bedrijfsplan. Dus zet alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs om kennis te maken en een kop koffie te drinken.