Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

advies van ervaren ondernemers

De startups van GLRXTRA zijn inmiddels twee maanden bezig met het opstarten van hun bedrijf. Een mooi moment om aan tafel te gaan zitten met ervaren ondernemers uit de creatieve branche. Hoe kijken zij tegen de plannen aan? En hebben ze nog tips?

Advies van ervaren ondernemers

De startups van GLRXTRA zijn inmiddels twee maanden bezig met het opstarten van hun bedrijf. Een mooi moment om aan tafel te gaan zitten met ervaren ondernemers uit de creatieve branche. Hoe kijken zij tegen de plannen aan? En hebben ze nog tips?

Dit jaar hoefde dat niet online, maar kon het gelukkig weer op de locatie bij MONO, waar we dit al vaker met de vorige GLRXTRA klassen hebben georganiseerd. Er waren 14 ondernemers aanwezig om met onze startups te sparren; heel waardevol!

Ondernemers: dank dat jullie hier tijd voor vrij hebben gemaakt. Jullie hebben de startende ondernemers van GLRXTRA weer enorm geholpen.