Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Start-up event Jong Ondernemen

Eindelijk...het was lang geleden dat we er met de hele klas op uit konden gaan! Op vrijdag 8 oktober reisden we met de GLRXTRA-klas naar de Jaarbeurs in Utrecht voor het start-up event van Jong Ondernemen.

Start-up event Jong Ondernemen

Eindelijk…het was lang geleden dat we er met de hele klas op uit konden gaan! Op vrijdag 8 oktober reisden we met de GLRXTRA-klas naar de Jaarbeurs in Utrecht voor het start-up event van Jong Ondernemen. Ontzettend leuk om weer iets met de klas te kunnen ondernemen. Er was gelegenheid tot het bezoeken van drie inspiratiesessies en een kennismaking met andere start-ups.

We sloten de dag af met deze groepsfoto, waarbij een aantal studenten een beetje verscholen staat tussen de planten. Met een beetje zoeken zie je ze wel staan 😉

De foto is gemaakt door Eva Leget. Dank Eva!