Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

De nieuwe klas is van start

Dit zijn ze, de nieuwe kanjers van GLRXTRA! Iedereen kon weer op school ontvangen worden tijdens de introductieweek die van start ging op 31 augustus.

De nieuwe klas is van start

Dit zijn ze, de nieuwe kanjers van GLRXTRA! Hoewel het introductiekamp dit jaar nog niet georganiseerd kon worden, waren we wel heel blij iedereen te kunnen ontvangen in de introductieweek van 31 augustus tot 3 september. Het was wel een beetje ‘vreemd’, om zoveel mensen in onze lokalen te hebben, na zo’n lange tijd. Heel fijn dat we weer als complete groep konden starten en iedereen de kans had om elkaar in de introductieweek te leren kennen.

Fotocredits: Marielle Heijkoop en Noa den Deurwaarder.