Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Diploma uitreiking

Wat een indrukwekkend mooi moment was dat…de gordijnen gingen open en daar stond het cluppie! Een stralende, prachtige en fijne club mensen. De diploma's zijn getekend, jullie maken ruimte voor een nieuwe groep startende ondernemers. We gaan jullie missen, maar: 'eens GLRXTRA, altijd GLRXTRA', we houden contact. Nogmaals gefeliciteerd met jullie diploma 'vakman ondernemer'!

Diploma uitreiking

Wat een indrukwekkend mooi moment was dat…de gordijnen gingen open en daar stond het cluppie! Een stralende, prachtige en fijne club mensen. De diploma’s zijn getekend, jullie maken ruimte voor een nieuwe groep startende ondernemers. We gaan jullie missen, maar: ‘eens GLRXTRA, altijd GLRXTRA’, we houden contact. Nogmaals gefeliciteerd met jullie diploma ‘vakman ondernemer’.

De volledige diploma uitreiking is nog tot december 2021 terug te kijken via:
glr.geslaagd.nl (kies daar voor glrxtra)