Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Video over GLRXTRA

Wat een toffe samenwerking! Oud student Iris Poldervaart vertelt over GLRXTRA in een video die geproduceerd is door Mike Hoyer, die dit jaar GLRXTRA volgt. "Een opdracht krijg je niet vanzelf, daar moet je moeite voor doen." - Iris Poldervaart

Video over GLRXTRA

Yess…! Er is nu een video beschikbaar over GLRXTRA. Deze is gemaakt door Mike Hoyer, eigenaar van Made This Film. Mike startte dit jaar met GLRXTRA. Oud-student Iris Poldervaart van Helastiek vertelt in de video over deze bijzondere opleiding.

Voor een eerste indruk van de opleiding kan je de eerste video bekijken. Wil je er meer over weten, bekijk dan de langere video, waarin Iris alle ‘ins-and-outs’ vertelt.

“Een opdracht krijg je niet vanzelf, daar moet je moeite voor doen.” – Iris Poldervaart

Korte video
Volledige video