Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Danique Voskamp

Mijn plan is om met mijn bedrijf brievenbuspakketjes te ontwerpen die mensen kunnen versturen bij geboorte, huwelijk en andere feestelijke momenten.

Student aan het woord

Danique Voskamp

Danique Voskamp heeft er twee weken bij GLRXTRA op zitten en ging naar een beurs, om onderzoek te doen voor haar bedrijf.

“Ik ben afgelopen zondag naar inkoopbeurs Trendz geweest om mij te oriënteren op het gebied van gifts en cards. Lekker inspiratie opdoen, met bedrijven praten, zien wat er aangeboden wordt en wat de trends zijn.

Mijn plan is om met mijn bedrijf brievenbuspakketjes te ontwerpen die mensen kunnen versturen bij geboorte, huwelijk en andere feestelijke momenten. Ik vind het nog best lastig hoe ik dat aan ga pakken; het liefst ontwerp ik doosjes die zowel aan de binnenkant als de buitenkant bedrukt zijn, maar hoe hou ik de kosten laag bij een kleine oplage? En wat is een goede kwaliteit? Ik onderzoek nog even verder. Als je tips voor me hebt…graag!”