Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Helastiek

Positieve krachten in de wereld zichtbaar maken, dat is mijn doel! Ik geloof dat er uit elk verhaal iets positiefs gehaald kan worden. Mijn ambitie is om dit te laten zien met de beelden die ik vast leg. Met mijn persoonlijke gerichte methode kunnen jij en ik dit waarmaken. Mijn passie, uw verhalen, dat kunnen alleen wij bepalen.

Iris Poldervaart

Video’s maken is mijn passie sinds jongs af aan en het was vroeger al een droom van mij om ‘filmmaker’ te worden! Dankzij GLRXTRA ben ik al een aardig eind in de goede richting.

Het afgelopen jaar heb ik mijn eigen onderneming leren op te starten. Er kwam zoveel informatie op mij af dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Nu zijn we ondertussen aan het einde van het schooljaar en heb ik mijn eigen bedrijf kunnen opstarten en ontwikkelen.

Mijn naam is Iris Poldervaart en ik ben de trotse baas van mijn eigen bedrijf ‘Helastiek filmproductie’. Positieve krachten in de wereld zichtbaar maken, dat is mijn doel!

Ik geloof dat er uit elk verhaal iets positiefs gehaald kan worden. Mijn ambitie is om dit te laten zien met de beelden die ik vast leg. Met mijn persoonlijke gerichte methode kunnen jij en ik dit waarmaken.

Bent u benieuwd wat ‘Helastiek’ allemaal te bieden heeft? Ga dan nu naar mijn website www.helastiek.nl of stuur een mail naar info@helastiek.nl