Heer Bokelweg 258

3032 AD Rotterdam

Telefoon

Telefoon: 088 200 15 00

email

glrxtra@glr.nl

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Eerste week

We zijn nu ondertussen vier weken bezig met school en wat gaat de tijd snel!

Voordat de opleiding officieel begon zijn we van start gegaan met een introductie van drie dagen in Otterlo. In deze drie dagen hebben we elkaar beter leren kennen en is ons verteld wat ons het komende schooljaar te wachten staat.

Als klas hebben we aan verschillende activiteiten deelgenomen, onder andere:

Een escape room, paintballen, volleyballen en een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. Tijdens ons bezoek aan het Kröller-Müller Museum hebben wij een lezing gehad van Lies Boelrijk. Zij is Hoofd Marketing en Business Development van het museum en zij vertelde ons over belangrijke zaken als netwerken, communicatie en promotie, om een museum draaiende te kunnen houden.

Naast de leuke en leerzame activiteiten, hebben wij als klas een gezamenlijke brainstormsessie gehouden over hoe wij het schooljaar voor ons zien. Hier kwamen dingen naar voren als: interieur-inrichting, een nieuwe huisstijl en regels en afspraken waar wij ons aan moeten houden. Dit vormde de start van de GLRXtra Kick-off!

admin

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen